İzmir
Psikodrama Derneği
Categories Menu

Posted on May 23, 2022 in Anasayfa, Duyurular, Etkinlikler, Genel, Yönetim Kurulu Çalışmaları

2022-2025 DÖNEMİ TANIŞMA,BULUŞMA,KAVUŞMA TOPLANTISI

Değerli İzmir Psikodrama Derneği Üyesi,
Sizleri, İzmir Psikodrama Derneği olarak 23 Haziran 2022 tarihinde, çevrim içi düzenlenecek “Tanışma, Buluşma ve Kavuşma” toplantımıza davet etmekten onur duyuyoruz.
Sivil toplum kuruluşlarının varlıklarını sürdürmelerinin ve alanlarında üretim sağlamalarının yolunun üyelerinin gönüllü desteği olduğu bilincinden hareketle, gereksinim ve beklentilerinizi dinlemek, toplum ve dernek yararına gerçekleştirilecek projeler ile ilgili fikirlerinizi duymak, beraber düşünmek istiyor ve sizleri derneğimizin geçmişinden bugününe birlikte bakmaya, yarınlar için birlikte planlar yapmaya davet ediyoruz.
2022-2025 Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen bu ilk toplantıda, yeni katılan üyelerle bir tanışma, tanıdıklarla bir buluşma ve İzmir Psikodrama Derneği ailesi olarak bir kavuşma olmasını temenni ediyoruz.

Saygılarımızla…
İzmir Psikodrama Derneği Yönetim Kurulu

Gündem
• Açılış
• Ek gündem önerileri, serbest konuşma, dernekten beklentiler
• Önerilerin netleştirilmesi için alt grup çalışmaları
• Grup sunumları
• Kararlar
• Kapanış

Not: Toplantımızın ana gündem maddeleri yukarıda belirtilen şekilde planlanmış olmakla birlikte, gündeme alınabilecek diğer konularla ilgili önerilerinizi izmirpsikodrama@gmail.com adresine iletebilir veya toplantı gününde doğrudan dile getirebilirsiniz.

23 Haziran 2022 Perşembe
Saat 20:00-22:00
Katılım linki mail grubundan paylaşılmıştır. Henüz dernek üyesi olmayan kişiler katılım linki almak için formu doldurabilir.

Post a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This